Završen rok za prijave na natječaj „Lajkam starije“

Javni poziv svim osnovnim školama u Hrvatskoj da se prijave u natjecanju pod nazivom „Škola – prijatelj starijih: Lajkam starije “ okončan je 1. lipnja ove godine.

Na poštansku adresu Royalove zaklade za međugeneracijsku solidarnost pristigle su 73 prijave iz osnovnih škola iz brojnih gradova i općina: Slunja, Čakovca, Dicma, Petrinje, Klisa, Komletinaca, Metkovića, Vukovara, Slavonskog Boda, Lopatinca, Kašine, Čepina, Labina, Daruvara, Krapinskih Toplica, Pleternice, Stubičkih Toplica, Čabra, Kraljevice, Belišća, Trnave, Zagreba… dugačak je popis. Zahvaljujemo svim školama koje su se odazvale na natječaj: učenicima, njihovim voditeljima i voditeljicama aktivnosti, ravnateljicama i ravnateljima.

Članovi Odbora za dodjelu nagrada Royalove zaklade s velikim su zadovoljstvom prionuli svojim zadacima: pomno pregledavaju  sve pristigle prijave, utvrđuju jesu li ispunjeni svi uvjeti navedeni u Javnom pozivu, odabiru najkreativnije i najinovativnije projekte i aktivnosti usmjerene prema starijima.

Objava rezultata i dodjela nagrada bit će na jesen ove godine, najkasnije u listopadu, o čemu će sve osnovne škole biti pravovremeno obaviještene.

Ovdje je Popis svih prijavljenih škola

s1